ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ. Κύριε Τσίπρα, ιδού το Δίστομο ιδού και οι αποζημιώσεις.

1fa1729561de6cf73bde263d3b54c816_XL

Αντί να προσπαθεί ο κ. Τσίπρας, να μας ταϊζει πολιτικό σανό για το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων, καλό θα ήταν, αν πράγματι εννοεί αυτά που λέει και είναι πρωθυπουργός με πυγμή, να κάνει μια πρώτη πειστική ενέργεια.

Ως ο απόλυτος εξουσιαστής της χώρας, να δώσει εντολή στον υπουργό Δικαιοσύνης να υπογράψει την εκτέλεση της αμετάκλητης απόφασης των ελληνικών δικαστηρίων, εναντίον του γερμανικού δημοσίου, για τις αποζημιώσεις του Διστόμου. Τα ελληνικά δικαστήρια δηλαδή γιατί τα έχουμε, για πλάκα; 

Λέμε τώρα…. εάν και εφόσον είναι πρωθυπουργός με πυγμή προς τους Γερμανούς και όχι να εμπαίζει πολιτικά εκεί που τον παίρνει, δηλαδή κάποιους αφελείς ιθαγενείς, για ανέξοδη εσωτερική κατανάλωση.

ΥΓ1 Το γερμανικό δημόσιο διαθέτει μεγάλες περιουσίες στην Ελλάδα. Ιδού λοιπόν, να υπογράψει ο υπουργός δικαιοσύνης ώστε οι δικαιούχοι του Διστόμου να κατάσχουν για να ικανοποιηθούν.
ΥΓ2. Ακούσατε άραγε κανένα άλλο ελληνικό κόμμα να θέτει αυτό το ζήτημα. Κάνουν κοινώς την «πάπια» και πουλούν μόνο πολιτική κοροϊδία στα πολιτικά τους ποίμνια.

Πέτρος Χασάπης

 

 

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s