ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΕ ΦΑΕΙ

hqdefault

Όταν παρουσιάζεται κάποιος ξαφνικός κίνδυνος σε μια αγέλη ζώων, τότε, αντί τα αδύναμα ζώα να συνενωθούν για να αποκρούσουν τον κίνδυνο, αρχίζουν και τρέχουν πανικόβλητα με στόχο το καθένα να διασώσει το τομάρι του.

Στη δική μας περίπτωση, η ανθρώπινη αγέλη κατατρομοκρατήθηκε επίτηδες από τους εγχώριους και διεθνείς τρομοκράτες, με αποτέλεσμα να αρχίσουμε να τρέχουμε πανικόβλητοι, στοχεύοντας να διασώσει ο καθένας το δικό του «τομάρι». Έτσι όμως απομονωμένοι και όχι ενωμένοι, γινόμαστε εύκολα θηράματα για τους διεθνείς «λέοντες» και τους εγχώριους συνεργάτες τους.

Η δε ηγεσία μας υποτίθεται ότι άρχισε να συζητά με τους θηρευτές για το καλό μας. Όμως ποτέ δεν συζητάς με αυτόν που θέλει να σε φάει. Είτε πολεμάς είτε κάθεσαι και σε τρώει. 

Η δική μας ηγετική τάξη, εκτελώντας τις εντολές των θηρευτών, προκειμένου να κρατήσει την ελληνική κοινωνία ανυποψίαστη σε αδράνεια, εύκολο θήραμα για φάγωμα, έχει μετονομάσει τους «αιμοδιψείς» δανειστές σε «ΕΤΑΙΡΟΥΣ», την τρόϊκα των δανειστών σε «ΘΕΣΜΟΥΣ» και το ληστρικό μνημόνιο σε «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ». Είναι δηλαδή, σαν να λέμε, ότι είναι εταίροι μας το ΔΝΤ, η Γερμανία κ.λ.π.

hassapis-peter

 

 

 

Advertisement

Μια σκέψη σχετικά μέ το “ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΕ ΦΑΕΙ

  1. Παράθεμα: ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΕ ΦΑΕΙ | ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s