ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΟΥΝ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ, ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κ.Λ.Π.

voulh_lefta

Υπάρχουν λοιπόν πολιτικά κόμματα που χρωστούν σε τράπεζες κ.λ.π. εκατοντάδες εκατομμύρια. Και όχι μόνο δεν πληρώνουν τα χρέη τους, αλλά θέλουν και να μας σώσουν και από πάνω. Είναι τα ίδια κόμματα που μας χρεοκόπησαν, μας εξαθλίωσαν και παρέδωσαν την εθνική κυριαρχία της χώρας σε άλλα κράτη.

Τα ελληνικά κόμματα, ενώ όπως και όλα τα κόμματα παντού στον κόσμο, είναι ιδιωτικά κλάμπ, εντούτοις εδώ είναι κάτι σαν ιερά τοτέμ που δεν τα αγγίζει κανείς, ούτε δικαιοσύνη ούτε σύνταγμα, ούτε νόμοι, ούτε κράτος, ούτε τίποτα.

Ποιος λοιπόν θα πληρώσει αυτά τα χρέη; Μα φυσικά ο Έλληνας φορολογούμενος. Αν όμως χρωστάει ένας πολίτης ή μια οποιοδήποτε ιδιωτική συλλογικότητα ή εταιρία ή σωματείο κ.λ.π. κατάσχονται οι περιουσίες τους και φυσικά και οι περιουσίες των υπευθύνων οργάνων τους και των εταίρων.

Για τα ελληνικά κόμματα όμως, δεν ευθύνεται κανείς. Ούτε αρχηγοί, ούτε στελέχη, ούτε βουλευτές, ούτε απλά μέλη, ενώ θα έπρεπε να ευθύνονται άπαντες. Ζητούν την εξουσία και τη διαχείριση των δημοσίων ταμείων, αλλά τα ίδια δεν δίνουν λογαριασμό σε κανένα.

Εφόσον λοιπόν ένα κόμμα χρωστάει, θα πρέπει αφενός να κατάσχεται η κρατική επιχορήγηση, αφετέρου θα πρέπει να κατάσχονται τουλάχιστον οι κρατικοί μισθοί του αρχηγού του, των βουλευτών και των στελεχών του, καθώς και οι περιουσίες τους. Για να μην μιλήσουμε και για την περιουσία των απλών μελών, τα οποία ενώ θέλουν να το παίζουν βαστάζοι των κομματικών ελίτ και τοπικοί παραγοντίσκοι για ρουσφέτια, εντούτοις δεν πληρώνουν ούτε τα ενοίκια των τοπικών τους οργανώσεων.

Πέτρος Χασάπης

 

 

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s