ΤΟ ΚΚΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ;

synedrio-kke-koutsoumpas-1300«Στην περίπτωση αλλαγής νομίσματος, το λαϊκό εισόδημα θα εξανεμιστεί μέσω της υποτίμησης του νέου νομίσματος, της αισχροκέρδειας, της ραγδαίας πτώσης της αγοραστικής δύναμης, καθώς και μέσω της μεγάλης ανατίμησης των εισαγόμενων εμπορευμάτων στα οποία στηρίζεται όχι μόνο η κατανάλωση αλλά και η βιομηχανία. Επίσης θα χτυπηθεί κι ένα μεγάλο μέρος αυτοαπασχολούμενων, φτωχών αγροτών, δανειοληπτών. Το μεγάλο κεφάλαιο είναι αυτό που θα βγει και σε αυτή την περίπτωση κερδισμένο».
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ
ΓΓ. ΚΚΕ
(Από την εισήγησή του στο τελευταίο συνέδριο)

Νομίζω ότι αυτά ακριβώς υποστηρίζει σύσσωμο το ελληνικό καθεστώς, το σάπιο πολιτικό σύστημα, το μνημονιακό τόξο, οι νεοφιλελέδες, οι μενουευρωπαίοι, οι ευρωλάγνοι, τα καθεστωτικά ΜΜΕ κ.λ.π. Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.

Τελικά απαιτείται επειγόντως αντίπαλη διάδοχη πολιτική κατάσταση και αυτή δεν μπορούν προφανώς να είναι οι ΛΑΕ, Πλεύση Ελευθερίας, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Plan B και ΕΠΑΜ. Ούτε φυσικά η ακροδεξιά συστημική ΧΑ και κάποιες γραφικές περιπτώσεις. Όλοι αυτοί έδωσαν ήδη εξετάσεις ενώπιον του λαού και δεν πείθουν.

Ο λαός χρειάζεται επειγόντως ελπίδα και προοπτική. Χρειάζεται επειγόντως πραγματική αντιπολίτευση στο σύστημα.

Πέτρος Χασάπης

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s